Lav en HR-Partneraftale med TIE Progress

Med TIE Progress' HR-partneraftale skaber vi grundlaget for et tæt og løbende samarbejde omkring virksomhedens udfordringer på HR- og ledelsesområdet.

HR-partneraftalen bygger på gensidig tillid, og vi yder ikke rådgivning på områder, hvor vi hverken har ressourcer eller kompetencer. Omvendt ser vi det som vores fornemmeste opgave at udfordre virksomheden på præmisserne og beslutningerne, når vi har noget at byde ind med.

HR-partneraftalen kan etableres over kortere eller længere perioder til en aftalt timepris indenfor såvel operationelle som strategiske HR-opgaver. Det kan bl.a. være i forbindelse med forestående projekter som udvikling og implementering af HR-værktøjer, rekruttering, udarbejdelse og implementering af uddannelse og udviklingsforløb eller udarbejdelse af HR-strategi.

Yderligere kan vi træde ind som ressourcepersoner, når der skal sættes perspektiv, struktur og handling bag særlige aktiviteter i en travl hverdag. Eller måske har I brug for en person med indgående operationel og strategisk HR-kompetence til at udfordre drøftelser og beslutninger på bestyrelsesniveau.

HR-partneraftalen kan også indgås som en klippekortsordning, hvor et antal timer købes til en aftalt pris.

Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde med en HR-partneraftale.
 

TIE Progress - Mobile +45 6155 5001 - Email TIEprogress@europe.com
Lav din egen hjemmeside med mono.net